#

Behandelingen bij Kaleido Skin

Als je voor de eerste keer bij Kaleido Skin komt, krijg je een uitgebreide intake en huidanalyse. Dit is nodig om een goed beeld van je huid te krijgen. Samen met jou kijk ik naar wat jij en je huid nodig hebben en stel ik een behandelplan op. Elke behandeling is maatwerk, en in overleg is er veel mogelijk. Wil je meer weten over wat je te wachten staat? Heb je vragen? Mail me, ik leg het je graag uit!


#
#

Gezichtsbehandeling

Kaleido Skin Essential:
Een klassieke schoonheidsbehandeling met alles wat nodig is voor een stralende huid van 60 minuten: dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, een korte maar ontspannende drukpuntmassage, masker, dag/nachtverzorging.

Kaleido Skin Intensive:
Een behandeling van bijna anderhalf uur, waarbij huidverbetering en ontspanning samenkomen. Behandeling zoals Kaleido Skin Essential, maar dan met langere, klassieke massage en intensievere werkstoffen tijdens de behandeling.

Kaleido Skin Sweet Sixteen:
Jongerenbehandeling (14 – 19 jaar) van 45 minuten, gericht op het verminderen en voorkomen van puistjes.

KLAPP Treatments:
Anti-aging behandelingen met duidelijke huidverbetering. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van een treatment kit: een doosje met alle producten op maat gedoseerd voor één behandeling. Hiermee is de volledige werking en hygiëne gegarandeerd. Er zijn diverse treatments, al naar gelang de huidconditie.

Biopeeling (Chinese kruidenpeeling):
Deze kruidenpeeling bevat 0% zuren, 0 % chemische stoffen en is 100% natuurlijk. De peeling heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomendheden van de huid aan. Tekenen van huidveroudering worden minder zichtbaar, de huid vernieuwt zich en de teint licht op. De biopeeling pakt het exfoliatieproces van binnen uit aan.

Fruitzuurpeeling:
Intensieve fruitzuurpeeling, voor een veilige, doch flinke exfoliatie waardoor de gezonde huid weer zichtbaar wordt en zal stralen. Alleen te boeken in de herfst en winter.

Spot Away (huidoneffenheden verwijderen)
Huidoneffenheden kunnen je soms flink in de weg zitten: fibromen, spider naevi (rode spinnetjes), bloedblaasjes, ouderdomswratjes of pigmentvlekken. Met de Spot Away verwijder ik deze plekjes snel voor je. De Spot Away werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom. Met een speciaal staafje wordt de huidaandoening bijna aangetipt, de warmte zorgt ervoor dat de oneffenheden binnen enkele minuten verdwijnt. Vooraf is er altijd eerst een intake!

Seizoensbehandeling

Elk seizoen een behandeling aangepast aan het weertype én het huidtype. De prijs is afhankelijk van de tijd en inhoud van de behandeling.

#
#

Lichaam

Niet alleen het gezicht, maar ook de rest van het lichaam heeft voordeel van een goede verzorging en behandeling. En met het lichaam ook de geest. Lichaamsbehandelingen zijn gericht op ontspanning en ontgifting. Een massage of een pakking heeft, naast totale ontspanning, een geweldige invloed op de afvoer van afvalstoffen en op de aanpak van cellulite.

Harsen is een stuk minder pijnlijk dan je zou denken! En je bent echt voor langere tijd van je haren af. Bovendien komen ze zachter en in minder groten getale terug. Handig! Het lichaam is opgedeeld in zones, kijk bij de tarieven voor meer info over de zones.


Massage

Wat een heerlijkheid. Voor de ontvanger om diep te kunnen ontspannen. Voor de gever om dat te zien en te voelen gebeuren. Prachtig om iemand onder je handen te voelen ontspannen en om de energie (weer) te voelen stromen. Ik heb me gespecialiseerd in huidverbeterende massage (faceliftmassage, bindweefselmassage en cupping), maar daarnaast geef ik ook graag ontspanningsmassages zoals klassieke en hotstone massage.

Klassieke massage wordt ook wel Zweedse massage genoemd, en is een typische ontspanningsmassage. Door fricties, knedingen en effleurages komt je lichaam tot rust, en wordt je lichaam tegelijkertijd aan het werk gezet om zich te ontdoen van afvalstoffen. Tevens zorgt een massage ervoor dat je huid beter in staat is werkstoffen tot zich te nemen.

Natuurlijke faceliftmassage is een massage die bestaat uit verschillende technieken. De massage doet, in tegenstelling tot een echte facelift, geen pijn, je krijgt er geen blauwe plekken en littekens van. Na een behandeling loop je verkwikt en verfrist de deur uit, met een gezicht dat jaren jonger lijkt. Rimpels vervagen, de huid straalt weer.

Cupping is een eeuwenoude Chinese behandelwijze van allerlei kwalen. Deze massage wordt gedaan met behulp van medicinale siliconen vacuüm cups en heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Bindweefselmassage verbetert de huidconditie, de huidstructuur en de teint. Het vermindert verklevingen en rimpels, het stimuleert de doorbloeding en de celdeling. Je huid zal weer stralen en resultaat is na één behandeling al zichtbaar. Tevens inzetbaar tegen migraine! Ik maak gebruik van diverse technieken, en hou rekening met wat de cliënt en diens huid aankan.


#
#

Reiki

Bij reiki wordt door verschillende posities van de handen op het lichaam universele energie doorgegeven. Je ligt stil, en mijn handen positioneren zich op bepaalde punten. Bij reiki kun je je kleren aanhouden, de energie gaat door je kleding heen. In principe raken mijn handen wel je lichaam aan, maar als je dat onprettig vindt dan kan het ook door mijn handen een paar centimeter boven je lichaam te houden. Een behandeling is intuïtief en heeft niet altijd dezelfde duur. De behandeling is geschikt voor lichaam en geest, is heilzaam, maar is in geen geval vervanging voor reguliere geneeskunde!

Losse behandelingen

Naast bovengenoemde behandelingen doe ik natuurlijk ook nog losse behandelingen, zoals het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, epileren, waxen/harsen.

Kijk op de tab tarieven voor meer info.

#