#

blank.png

#

Over Kaleido Skin

Een mooie huid willen we allemaal. En als we daarbij ook nog even totaal kunnen ontspannen, dan is dat twee vliegen in één klap: huidverbetering en wellness hand in hand. Het een hangt nauw samen met het ander: de huid functioneert het beste bij een gezond lichaam en een relaxte geest. Is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Samen met jou kijk ik dan ook verder dan je huid. Door middel van een uitgebreide intake, een op maat gemaakte behandeling en de juiste producten krijgt je huid weer een optimale conditie. Na een behandeling ben je weer ontspannen en zal je huid weer heerlijk zacht en fris aanvoelen. Vanzelfsprekend krijg je een huidverzorgingsadvies, zodat je thuis dat frisse gevoel kunt vasthouden.

Behandelingen vinden plaats op afspraak. De salon bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Er is een pinapparaat aanwezig. Kijk voor de openingstijden op de contactpagina.


Over Iris

Er is niets fijners dan mensen onder mijn handen tot ontspanning te voelen komen, en ze te zien stralen als ze het effect van de behandeling op hun huid bemerken.

Ik heb me gespecialiseerd in manuele huidverbeterende massage. Dat wil zeggen dat ik met mijn handen jouw huid weer laat stralen door middel van diverse technieken. Je huid zal weer gaan stralen, rimpels vervagen en contouren verstrakken.

In het verlengde van het vak van de schoonheidsspecialist ligt reiki (het geven van energie). Een prachtige manier om weer in balans te komen, of meer energie te krijgen.

Heb je vragen? Stel ze alsjeblieft, ik beantwoord ze graag! Dat mag via Facebook, e-mail of lekker ouderwetsch via telefoon. Het kan zijn dat ik in behandeling ben, vanzelfsprekend neem ik dan de telefoon niet op.

Graag tot ziens in de salon!

Lieve groet,

Iris

#