#

blank.png

#

Over Kaleido Skin

Kaleido Skin is de schoonheidssalon in Doorwerth waarbij huidverbetering én wellness centraal staan. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: de huid functioneert het beste bij een gezond lichaam en een ontspannen geest. Is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Zoals de ogen de spiegel van de ziel zijn, is je huid de spiegel van je gesteldheid. Donkere wallen onder je ogen, pukkels, roodheid, vaalheid, noem, maar op. In mijn salon kijk ik verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten haal ik het beste uit jouw huid. Na een behandeling ben je weer ontspannen en zal je huid weer heerlijk zacht en fris aanvoelen. Vanzelfsprekend krijg je een huidverzorgingsadvies, zodat je thuis dat frisse gevoel kunt vasthouden.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. De salon bevindt zich op de begane grond, en is goed toegankelijk, ook voor rolstoelen. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Er is een pinapparaat aanwezig. Kijk voor de openingstijden op de contactpagina.

Kaleido Skin is een maatschappelijk verantwoorde onderneming (MVO). Dat betekent dat duurzaam ondernemen en bewustwording hoog in het vaandel staan. Ik let op de herkomst van producten, productgebruik, afvalscheiding, verpakkingsmateriaal, energieverbruik, vervoer, etc.

Over Iris

Mijn naam is Iris Idzinga. Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 lieve kindjes (9, 7 en 6). In een ver verleden heb ik Frans gestudeerd, daarna heb ik diverse banen gehad, veelal secretarieel en later op gebied van marketing en communicatie. Toen wij in 2012 verhuisden naar het prachtige Doorwerth, besloot ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Als ik had geweten dat ik het zo’n leuk en boeiend vak zou vinden en er zo mijn ei in kwijt zou kunnen, had ik het al 20 jaar eerder gedaan! Ik vind het heerlijk om mensen onder mijn handen compleet tot ontspanning te zien en voelen komen, en ze te zien stralen zodra ze het effect op hun huid merken. Want dat effect, dat is er!

Inmiddels ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In juli 2015 heb ik de cursus Facelift Massage gevolgd. Sinds oktober 2015 ben ik Loverock Kinderhuidspecialist, zodat ik ook kan adviseren over de tere kinderhuid. Voorlopig ben ik niet uitgeleerd, en waar mogelijk zal ik opleidingen en trainingen blijven volgen.

In het verlengde van het vak van de schoonheidsspecialist ligt reiki (het geven van energie). Reiki geef ik al sinds 2005. Een prachtige manier om weer wat meer in balans te komen, en wat meer energie te krijgen.

Ik vind het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Binnenkort daarom een blog over wat je kunt verwachten als je bij mij in behandeling gaat. En daarom ook alvast wat foto’s van de salon, om je een eerste indruk te geven.

Heb je vragen? Stel ze alsjeblieft, ik beantwoord ze graag! Dat mag via Facebook, e-mail of lekker ouderwetsch via telefoon. Het kan zijn dat ik in behandeling ben, vanzelfsprekend neem ik dan de telefoon niet op.

Graag tot ziens in de salon!

Lieve groet,

Iris

#